Vigtig information vedr. Covid-19

Erhvervsløsninger til små og store virksomheder

Om Bjarne Nielsen A/S Erhverv

Hos Bjarne Nielsen hjælper vi virksomheder i alle størrelser med at finde en billøsning. Vores løsninger bygger på tillid og samarbejde, fordi vi tror på, at det er vejen til fælles succes.

Fords bilprogram er et af de bredeste på markedet - både i firmabiler og varebiler. Bjarne Nielsen Erhverv har adgang til et kæmpe lager af nye og brugte Ford varebiler, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.

Vores erfarne team af erhvervskonsulenter, vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtig finansieringsløsning, som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder – Lejekontrakt, Operationel Leasing, Personlig Kontrakt, Betinget / Ubetinget Salg – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på, at du træffer den rigtige beslutning. Derudover tilbyder Bjarne Nielsen Erhverv uden ekstra beregning en fordelagtig vognparkstyring, hvor vi blandt andet kalder bilerne ind rettidigt til service og følger op på hvert enkelt værkstedsbesøg. Dette kan spare din virksomhed for adminstrativt arbejde med håndtering af jeres vognpark og bestilling af service m.m.

Lad os mødes

Vi vil gerne mødes og høre om din virksomhed og hvilke ønsker, I har omkring biler. Kontakt en af vores 10 afdelinger og lad os sammen finde en dag, hvor vi i fællesskab kan drøfte mulighederne. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

 Find dit nærmeste bilhus i menuen ovenfor.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.

Ford Transit Erhvervscenter

Du kan købe en Transit eller anden firmabil i alle vores bilhuse. I Herning, Esbjerg og Køge kan du desuden besøge vores Transit Erhvervscentre hvor vi er eksperter i varebiler.

Mød vores erhvervssælgere

I erhvervscenteret bestræber vi os på at give dig den bedste rådgivning inden køb eller leasing af varebiler.

Vi går gerne den ekstra meter eller 2 for vores kunder, så de bliver helt tilfredse.


Klaus Munch-Knudsen

Klaus er certificeret erhvervssælger fra Ford Motor Company og har mange års erfaring indenfor varebilsbranchen.

Klaus kommer gerne ud til dig som kunde og afholder et uforpligtende møde hvor jeres bilbehov afdækkes.

Klaus’ kompetencer: 

  • Leasingløsninger:
  • Opbygninger
  • Indretning af varevogne
  • Totalløsninger


Henrik Fjordager

Henrik er certificeret erhvervssælger fra Ford Motor Company og har 10 års erfaring indenfor varebilsbranchen.

Henrik kommer gerne ud til dig som kunde og afholder et uforpligtende møde hvor jeres bilbehov afdækkes.

Henriks’ kompetencer:

  • Leasingløsninger
  • Opbygninger
  • Indretning af varevogne
  • Totalløsninger


Nyheder og events


Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere