Vigtig information vedr. Covid-19

Ford Sikkerhedsuger

I november sætter vi fokus på sikkerheden med Fords sikkerhedsuger. Derfor har vi lige nu en skarp pris på både lygte-tjek og rundt-om-hjulet-tjek*.


Efteråret er ofte blæsende og regnfuldt med våde og tågede dage og nætter, hvor sigtbarheden  kan være nedsat. At dine lygter fungerer optimalt, er altafgørende for sikkerheden –så både du og dine medtrafikanter kan se og blive set. Så kom ind til os og få foretaget et grundigt lygtetjek til kun kr. 99,-*, hvor vi laver en funktionstest inkl. justering af alle lys samt visuel kontrol af lygteglas.


Men det er ikke kun lygterne, der skal være styr på. Med et Ford ”Rundt-om-hjulet” tjek til kun kr. 99,-* kontrollerer vi bremser, støddæmpere og dæk - alle vitale sliddele, der har stor betydning for din bils evne til at hjælpe dig i kritiske situationer, så du trygt kan køre vinteren i møde.

                      

 Og husk også at få skiftet til vinterdæk – det hjælper vi gerne med.

                  

 • Kontaktløs nøgleaflevering
 • Sikkerhedspakke - et must have til din Ford


  Pakken indeholder advarselstrekant, en orange sikkerhedsvest, og et førstehjælpssæt - så er du klædt godt på, hvis uheldet er ude. Sikkerhedspakken lever op til de nyeste europæiske lovkrav, og på FDMs hjemmeside kan du få gode råd og tips til, hvordan du sikkert kommer frem i vintervejret.


  Kontakt osSikkerhedspakke


 • Ford Økonomi Service 5+
 • Sikkert udsyn - spar 20% på alle viskerblade


  Selv let regn kan begrænse dit udsyn drastisk, når du kører. Derfor er det vigtigt, at viskerbladene på din Ford er i optimal stand og sikkerheden altid er i top. Dine Ford viskerblade er monteret med en slidindikator, men den bedste indikation på, at de skal skiftes er, når de støjer og afsætter mærker på ruden.


  Kontakt os


 • Online Service Booking
 • Bagagerumsgitter og adskillelsesnet


  Ford transportgitre og adskillelsesnet overholder EUs sikkerhedsstandarder, og holder bagagen og kæledyr sikkert på plads, der hvor den skal være - i bagagerummet. Fås i mange varianter og til stort set alle Ford modeller.


  BagagerumsgitterKontakt os


*De nævnte priser er ekskl. materialer, men inkl. arbejdsløn. Priserne er gældende til og med 30. november 2020. 

* *Tilbuddet gælder til og med 30. november 2020.

Vi anbefaler også...
Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere