Forrygende Focus til dig, der vil på arbejde til tiden

05-04-2019

Det er ikke mere end et par måneder siden, at Ford Focus med stor margin ned til nummer to vandt Årets Bil i Danmark 2019-kåringen.

Det har med rette skabt endnu mere røre i andedammen omkring den populære model, der dermed tilhører den lille skare af bilmodeller, som to gange er kørt med Årets Bil-titlen i Danmark. FordFocusST 2019 2

Nu er en ny variant på vej i form af den mest underholdende og dynamiske bil i sin klasse - den store og stærke Ford Focus ST, der lander herhjemme i løbet af sommeren.

Har skabt den bedste ST

Ford Focus har været klasseledende på dynamikken siden første generation så dagens lys i 1998, og ST-udgaven har beriget Focus-familien siden 2002, hvor den første version af den skarpe hatchback blev lanceret med 173 hestekræfter.

Den nye Ford Focus ST bygger - præcis som forgængerne - på de klasseledende køreegenskaber fra den "almindelige" Focus. Det er udviklingsteamet hos Ford Performance, der har haft de perfekte muligheder for at skabe den bedste ST til dato.

Resultatet er en fokuseret og stærkt underholdende bil, der kan bruges både til hverdag og banekørsel, og som kan fås som både hatchback og stationcar. FordFocusST 2019 5

Lev livet i overhalingsbanen

En ny firecylindret 2,3-liters EcoBoost-motor med hele 280 hestekræfter er kernen i benzinmodellen, mens dieseludgaven af den nye Focus ST kommer med en stærk 2-liters EcoBlue-dieselmotor med 190 hestekræfter.

De to motorer leverer begge omdrejningsvillighed og rigeligt med kræfter. Du kan med andre ord komme til at leve et liv i overhalingsbanen, hvis du vælger at investere spareskillingerne i den nye Ford Focus ST.

Kunderne vil kunne vælge mellem en manuel gearkasse med seks trin eller en nyudviklet syvtrins automatgearkasse, og for første gang i Focus ST introduceres køreindstillingerne Drive Modes, så det er muligt at justere bilens karakter efter vejen, forholdene og humøret.

Læs mere om den nye Ford Focus ST her.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bjarne Nielsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bjarne Nielsen A/SAnmeldelser