Bilguiden: Hvorfor vælge en Ford Puma?

17-07-2020

Ford Puma lokker med frækt crossover design og smarte praktiske detaljer. Den er som mildhybrid brændstoføkonomisk og letkørt og samtidig byder den på lækkert udstyr som lændemassage og en MegaBox, der giver yderligere 68 liters bagagerum.


Bilguiden: Se vores test af Ford Puma Mild Hybrid:

En Topmoderne Crossover

Ford Puma er en kompakt og rummelig crossover. Puma har et design, der skiller sig ud og skaber opmærksomhed samtidig med flere praktiske detaljer.

Puma er en topmoderne crossover, der udstråler en frisk stil, luksus og rene linjer. Men det er ikke på bekostning af hverken plads eller praktik. Puma har et af klassens mest fleksible bagagerum på 456 liter.

Derudover byder Puma på den såkaldte MegaBox som udvider bagagerummet med op til 68 liter. På den måde har du plads til høj bagage på op til 115 centimer som golftasker eller stueplanter. Du kan også sætte dine våde gummistøvler i den praktiske box, som er vaskbar og med afløb i bunden, så vandet nemt kan løbe ud.

Som ekstraudstyr kan du også få et aftageligt sædeindtræk, som nemt kan tages af og vaskes.Motorer og udstyr til enhver smag

Pumas mild hybrid motorer fås både med 125 og 155 hestekræfter alt efter temperament.

Samtidig fås Puma også med både en ren dieselmotor med manuelt gear og en ren benzinmotor med et opdateret 7-trins DCT-automatgear.

Den tre cylindrede motor arbejder sammen med litium-batteriet i en såkaldt starter-generator kaldet BISG. Den fungerer som en ekstra motor, der uden overgang arbejder sammen med benzinmotoren. Den lagrede energi bruges især ved starter, og når motoren har brug for et ekstra boost ved acceleration.

Puma er veludstyret og som standardudstyr kan nævnes 17” alufælge, fartpilot, LED-kørelys for og bag, parkeringssensor bag, Pre-Collision Assist (automatisk nødbremse), Lane-Keeping Aid, klimaanlæg og varme i sæder, forrude og rat.


Kontakt osBook en prøveturLæs mere om Ford Puma


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bjarne Nielsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bjarne Nielsen A/SAnmeldelser