Bilguiden: Hvorfor vælge Ford Fiesta?

28-07-2020

Fiesta står skarpere end nogensinde med et moderne og flot design med markante led-positionslygter, der giver bilen et sporty udseende. Under motorhjelmen får du en Ecoboost motor, der seks gange har vundet titlen som Årets Internationale Motor. Den giver også Fiesta’en den dynamiske kørekomfort, som Ford især er kendt for.


Bilguiden: Se vores test af Ford Fiesta:


Dynamisk og støjsvag køreoplevelse

En køretur i Fiesta bringer smilet frem. Den griber bare fat i vejen, og du ved lige præcis, hvad bilen gør ud fra styretøjet. Sammen med den meget positive gearkasse som ikke bare føles som en gryde at røre rundt i, så er køreegenskaberne helt i top.

Mens køreegenskaberne i en Fiesta bliver rost til skyerne af bilanmelderne, så er det samtidig en støjsvag bil med sin 3-cylindrede motor. Alle Fiestaer har seks gear, og det gør den til et behageligt bekendtskab både i byen og på motorvejen.


Økonomisk og rummelig

Fiestas brændstoføkonomi er en af klassens bedste. Efter de nye WLTP-målinger kører den mellem 17 og 24 km på literen alt efter, om det er diesel eller benzin, og det bestemt godkendt. Kører du meget i byen eller har en let fod på speederen, så kan du også komme endnu længere op.

Pladsen i Ford Fiesta er nok til de fleste. Den kan godt klare en familie på fire og en barnevogn eller fire fuldvoksne på de kortere ture. Generelt fører Fiesta også her an i klassen for minibiler, hvor især dens kørekomfort og dynamik giver konkurrenterne baghjul.


Kontakt osBook en prøveturLæs mere om Ford Fiesta


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bjarne Nielsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bjarne Nielsen A/SAnmeldelser