Bilguiden: Hvorfor vælge Ford Focus?

29-07-2020

Det er ikke uden grund, at de danske motorjournalister i 2019 var enige om, at Ford Focus fortjente den flotte titel som Årets bil.


Dens fantastiske køregenskaber og komfort og ikke mindst meget bedre pladsudnyttelse i forhold til forgængeren gør den til en værdig vinder og noget nær den perfekte familiebil. Samtidig passer Focus til alle behov, da den både fås med 5 døre og i en hævet Active-udgave.


Bilguiden: Se vores test af Ford Focus:


Skarpt og sporty design

Focus design er strømlinet med skarpe kanter og mere fremtrædende LED positionslygter. I kabinen er alle ligegyldige knapper væk og meget er samlet i en stor og skarp 8” touchskærm.

Når du først har sat dig til rette i en Focus, så sidder du rigtig godt, og det er ikke svært at forstå, hvorfor bilen er løbet med titlen som årets bil. Samtidig lever Focus køregenskaber op til Fords gode ry og er i en klasse for sig.


Udgaver og udstyr for alle

Focus er veludstyret fra laveste udstyrsniveau Trend. Men det er i udstyrsvarianten over, Titanium, at man virkelig føler, man får en komplet bil med alt det udstyr, man kan drømme om. Her får du udstyr som fartpilot, opvarmet forrude, nøglefri betjening, 2-zoners klimaanlæg og farveskærm i instrumenteringen. Samtidig går Focus ikke på kompromis med sikkerheden, hvor udstyr som vejbaneassistent og Precollision Assist med fodgænger- og cyklistgenkendelse er standard.

Har du ikke behov for det store bagagerum, så fås Focus selvfølgelig i en 5-dørs hatchback udgave. Derudover fås den hævede Active-model, som appellerer til dem, der gerne vil have en højere indstigning, og an du ikke få fart nok, så fås den endda i en ST udgave med 280 hk.

Masser af plads til hele familien

Den nye Focus er den mest rummelige til dato. Den er derfor et oplagt valg for familien og dig, der ofte har bagsædepassagerer. Bagagerummet er stort og kan sagtens rumme både barnevogn og oppakning til kør-selv-ferien.


Kontakt osBook en prøveturLæs mere om Ford Focus


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bjarne Nielsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bjarne Nielsen A/SAnmeldelser