Bilguiden: Hvorfor vælge en Ford Transit Custom?

31-07-2020

Det er den suverænt bedst sælgende varebil i Danmark. Faktisk har den været det de seneste seks år i streg. Nu er håndværkernes topvalg – Transit Custom - også blevet elektrisk og fås som Plug-in Hybrid. 

Den er en af de første hybridvarebiler og Fords første i klassen af varebiler, der må laste et ton.

Transit Custom Plug-in Hybrid er født med et 13,6 kWh batteri. Den klarer op til 56 km på ren el. Du kan selv vælge at bruge al strømmen på en eller flere korte ture eller lade bilen selv veksle mellem elmotor og dens 1.0 liters EcoBoost benzinmotor som giver varebilen et moment på 355 nm og 126 hk.

Uanset hvordan du vælger at bruge batteriet opnår du en forbedret brændstoføkonomi, hvis blot du husker at få den ladet op. Og du skal ikke være bekymret for kvalitet og driftssikkerhed. Batteriet i Transit Custom er dækket af en garanti på hele 8 år eller 160.000 km.


Bilguiden: Se vores test af Ford Custom Plug-in Hybrid:


Samme plads – samme smarte design

Den nye Transit Custom PHEV har den samme plads som versionen uden batteri. Batteriet er bygget ind under varerumsgulvet og giver en nyttelast på 1130 kg og et uændret varerum på hele 6 m3.

Udvendigt kommer den nye Transit med en højere og mere fremtrædende frontgrill. Kabinen har også fået et helt nyt og mere stilfuldt design, der øger komforten.

Sikkerheden er også højnet og Transit Custom fås nu med førerassistancesystemer som blindvinkelassistance (BLIS), adaptiv fartpilot, optimeret vognbanecentrering og automatisk nødbremse med fodgængerregistrering.

Ford er førende på varebiler i hele Europa og også i Danmark. Den nye Transit Custom Plug-in Hybrid fortsætter alle de kvaliteter, der gør bilen til håndværkernes mest foretrukne varebil, samtidig med, at den nu også opfylder kravene hos den moderne og miljøbevidste virksomhed.


Kontakt osBook en prøveturLæs mere om Ford Transit Custom PHEV


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bjarne Nielsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bjarne Nielsen A/SAnmeldelser