Bilguiden: Hvorfor vælge en Ford S-Max?

03-08-2020

Ford S-Max de fleste børnefamiliers drømmebil. En stor familiebil med tre særskilte bagsæder, flyborde, mulighed for syv sæder, kæmpe bagagerum med mere pakket ind i et flot og moderne design.  

Ford S-Max er en meget rummelig bil og giver netop på den konto nogle store fordele for familien, der drømmer om mere plads i dagligdagen til helt op til 5 børn og masser af bagage. På anden sæderække har du tre individuelle sæder hvilket giver plads til tre autostole, som du ikke har i særligt mange andre biler.


Bilguiden: Se vores test af Ford S-Max:


Veludstyret og masser af kørekomfort

Selvom S-Max er en stor bil, så føles den ikke klumpet at køre i. Tværtimod. Siddekomforten hvor du sidder højt og har et fantastisk udsyn er svær at undvære, når først du har prøvet den. Derudover giver dens opdaterede 8-trins automatgearkasse et yderst lækkert og meget trinløst gearskifte.

S-Max fås udelukkende med voksne 2.0 EcoBlue dieselmotorer med mellem 150 og 240 hestekræfter med masser af overskud.

Bilen er både i Titanium og den mere sportslige ST-Line fyldt med udstyr. Tilvælger du X-pakken får du alt, hvad man kan drømme om og tilføjer både adaptiv fartpilot, elektrisk bagklap, adaptive LED-forlygter, frontkamera, BLIS (advarsel ved krydsende trafikanter eller biler i den blinde vinkel) og Sony-lydanlæg.

Ford S-Max er en helstøbt familiebil med høj byggekvalitet, masser af praktiske detaljer og oceaner af plads til hele familien.


Kontakt osBook en prøveturLæs mere om S-Max


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bjarne Nielsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bjarne Nielsen A/SAnmeldelser