Bilguiden: Hvorfor vælge en Ford Mustang?

24-09-2020

Ford Mustang har en lang historie og er indbegrebet af en ikonisk sportsvogn med masser af amerikansk charme. Mens mange sværger til særlige årgange og synes de nye er blevet for poppede, så giver den nye Mustang stadig et historisk vingesus og et fantastisk smil på læben. 

Mustangs V8’er er lyden af dansk sommer og roadtrip. Og samtidig kan du være helt sikker på masser af misundelige blikke, når du kører forbi i den ikoniske bil med hesten på fronten. På trods af sin alder på 56 år lever Mustang stadig i bedste velgående.


Bilguiden: Se vores test af Ford Mustang:


Mustang med muskler

Mustang kommer med en voksen 5 liters V8 motor med 450 hk som både kan larme og være diskret, hvis du skulle få den mærkelige idé. Gennem en række køreprogrammer kan du nemlig vælge, hvor meget motoren skal larme - eller synge om man vil. For den er bare bygget til at lyde godt.

En racerbil bliver Mustang dog aldrig. Den ligger godt på vejen, men man får ikke lyst til at tage skarpe sving med alt for høj hastighed- Det er den heller ikke bygget til. Her lever den op til sine amerikanske rødder og føles mere som en god flyder, der stadig kan sparke fra sig.


Både som åben og lukket

Mustang fås både som convertible – altså en åben cabriolet, men du kan også få den som Fastback med fast tag eller en særlig jubilæumsudgave Bullitt som er en direkte nyfortolkning af samme model fra den klassiske biljagt i 1968-filmen med Steve Mcqueen.

Om nutidens Mustang bliver en ligeså eftertragtet og ikonisk veteranbil om 40 år, som dens forfædre, er svært at spå om. Chancen er størst ved jubilæumsudgaverne som Bullitt.


Begrænset plads

Eneste mangel i en ellers velbygget Mustang er pladsen, som er begrænset. Du kan med nød og næppe klemme to velvoksne herrer ind på bagsæderne, men så er der ikke den samme benplads foran - og er taget slået op, er indstigningen trang. Men det lever man med, så snart bilen kører afsted, og du får vinden i håret på en dejlig solskinsdag.Kun til salg i Fordstores

Mustang fås i mange smarte farver og er generelt rigtig fint udstyret og giver flere muligheder for at tilpasse designet med bl.a. læder og kulfiberdetaljer. Standardudstyret er fx adaptiv fartpilot, 19" alufælge, stor farveskærm, klimaanlæg, varme i rat og Fuld LED-lygter.

Er du lun på en ny Mustang, så forhandles de kun i de såkaldte Fordstores som findes i Danmarks fem største byer, hvoraf Bjarne Nielsen i Esbjerg er den ene.

Kontakt osBook en prøveturLæs mere om Mustang


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bjarne Nielsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bjarne Nielsen A/SAnmeldelser