Ford El og hybrid biler - Opladning

Fords forpligtelse til at lade Europa op

Ford bestræber sig på at være førende inden for levering af elektrificerede køretøjer med let adgang til opladning i hele Europa.


Opladning hjemme

Opladning hjemme

Hvis du vil lade din el- eller plugin-hybridbil hurtigt og sikkert hjemme, er en ladeboks den bedste løsning. Med en ladeboks hjemme kan du nemt lade bilen natten over og sikre en fuldt opladet bil hver morgen. Langt de fleste opladninger finder sted i hjemmet, da det er nemt og fleksibelt. Med en Ford el- eller plug-in hybridbil har du mulighed for at få installeret en ladeboks fra Clever hjemme, så du altid har opladning lige ved hånden.

Læs mere om opladning fra Clever til Ford

Offentlig opladning

Offentlig opladning

Med opladning fra Clever Unlimited får du adgang til Clevers ladenetværk. Clevers ladepunkter finder du langs motorveje, i byerne, ved indkøbsmuligheder, arbejdspladser, trafikknudepunkter mm., og ladenetværket vokser sig hele tiden større.

Se hvor du kan oplade din Ford på Clevers ladekort


Ladeboks

Hurtigere opladning hjemme med Clever Unlimted

Vågn op til et fuldt batteri og fuld frihed hver dag med Clever Unlimited. Med Unlimited kan du få ubegrænset opladning når og hvor, det passer dig. Clevers ladeboks installeres hjemme hos dig og for en fast månedlig pris, er du fri til at lade, alt det du vil både hjemme og ude på Clevers ladenetværk.

Læs mere om opladning fra Clever til Ford

Ford Credit Leasing

Opladning ude med Clever Unlimited Network

Hvis du primært ønsker at lade på Clevers netværk, fx når du køber ind eller er på farten, kan du få Clever Unlimited Network til din Ford. Det er også til dig, der ikke kan få installeret ladeboks hjemme, måske fordi du bor i lejlighed. På den måde kan du lade ubegrænset på Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris.

Læs mere om opladning fra Clever til Ford


 • Opladning i udlandet: IONITY
 • Opladning i udlandet: IONITY

  Hvis du skal på ferie, har du mulighed for at lade på IONITY-netværket med over 400 ladestationer langs større europæiske motorveje i Europa. Ford er også en af grundlæggerne af et af Europas hurtigst voksende opladningsnetværk: IONITY. IONITY vil tilbyde Ford elbils-ejere markedsførende opladningshastigheder til nedsat pris. I maj 2019 offentliggjorde IONITY åbningen af sin 100. højeffektive ladestation i Europa, hvilket markerer et stort skridt i retning af at opfylde målet om at åbne 400 IONITY-højeffektslokaliteter i hele Europa inden udgangen af 2020.

  Læs mere


 • Ladeboks
 • Let at oplade

  Med FordPass-appen på din telefon behøver du aldrig at bekymre dig om, hvorvidt din elektriske bil er opladet eller ej. Du skal blot åbne appen FordPass for at kontrollere tilstanden af dit elektriske batteri, og om det skal oplades før din næste tur.

  Vi samarbejder også med NewMotion, som opbygger Europas største offentlige opladningsnetværk. Dette partnerskab giver dig mulighed for via din smartphone at finde ud af, hvor de nærmeste offentlige opladningssteder er, hvordan du kommer dertil, og hvor meget det vil koste at oplade din elbil fuldt ud. Du kan også finde ud af, hvilke offentlige opladningspunkter der er på din planlagte rejse – hvilket betyder, at du kan oplade dit elektriske køretøj på farten uden at gå på kompromis med din nuværende rute.

  Læs mere


Opladning af batteri

Du kan holde dit elektriske køretøj opladet på flere måder, fra at tilslutte el-nettet, til avanceret selvladningsteknologi. Se denne animation for at få et overblik over de mest almindelige måder, du kan sikre at din bil er opladet og klar til at køre, når du er.

 • Tips vedrørende lave temperaturer
 • Tips vedrørende lave temperaturer


  1. Indstil en forventet afgangstid og kabinetemperatur via FordPass – dette vil opvarme din bil med strøm direkte fra ladestanderen i stedet for med strøm fra batteriet.

  2. Brug sædevarmen og varmen i rattet (hvis tilgængeligt) og sænk klimaanlæggets temperaturniveau.

  3. Brug opvarmet for- og bagrude for at holde vinduerne fri for is og sne (dette bruger mindre energi end at holde vinduerne opvarmet ved hjælp af kabineopvarmningen).

  4. Brug recirkulation, hvis det er sikkert – på den måde opvarmer du den allerede opvarmede luft i kabinen i stedet for den kolde luft udefra.

  5. Tjek dæktryk og juster evt. for de kolde temperaturer.

  6. Brems roligt for at få mest mulig effekt af regenerativ bremsning (opladning af batteriet ved bremsning).

Kontakt os Læs mere herAktuelle tilbud

Se tilbud fra Bjarne Nielsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bjarne Nielsen A/SAnmeldelser