Ford hos Bjarne Nielsen

Om os

Bjarne Nielsen er en velfunderet og markant bilforhandler ejet af koncernen Nielsen Car Group. Vi udspringer fra det midtjyske og har i dag også afdelinger på Sjælland.

Vi er en af Danmarks største Ford-forhandlere med hele seks Ford-bilhuse/værksteder, hvoraf det ene er et af kun fem såkaldte FordStores med forhandling af den ikoniske Mustang.

Vi mener, at det skal være nemt at være bilejer! Sådan rigtig nemt. Der skal ikke være noget at være i tvivl om, og du skal altid kunne få kompetent rådgivning - hvad enten du er på udkig efter at købe en bil eller har brug for værkstedsservice.

Det samme gælder kvaliteten – den skal være helt i top. Sådan er det at handle hos Bjarne Nielsen.


330 medarbejdere og 30 års erfaring

Bjarne Nielsen A/S har eksisteret siden 1988, og vi har således over 30 års erfaring at trække på. I dag er vi mere end 330 medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt for at yde markedets bedste kundeservice.

Vores virksomhed er bygget op om tre kerneværdier: Respekt, kvalitet og engagement. Og du skal ikke være i tvivl – når du er blevet kunde hos Bjarne Nielsen vil vi gøre vores ypperste for, at du bliver ved med at være det i mange år fremover.

Vi tror nemlig på langvarige relationer, og derfor håber vi også på at få muligheden for at sælge dig din næste bil, og bilen efter den.


Vi kender din Ford fra ende til anden

På samme måde ønsker vi også at være det naturlige valg for dig, når din bil skal på værksted. Det er både til din og vores fordel. Du kender værkstedet, personalet, bilerne og du ved, hvad du får. Igen: Det skal være nemt at være bilejer.

Hos Bjarne Nielsen er vi ikke markedets billigste værksted, men vi er helt sikkert heller ikke det dyreste. Vores professionelle medarbejdere bliver løbende efteruddannet, og de har altid adgang til det nyeste specialværktøj og viden om din Ford.

Hvert år handler mere end 30.000 kunder hos os. Hver eneste kunde har sit helt konkrete behov, og vi behandler alle kunder individuelt. Så kig ind i et af vores bilhuse - eller ring eller skriv til os. Vi glæder os til at møde dig og din bil.


Vores afdelinger


Kontakt osBestil en prøveturBestil ServiceGå til Nye BilerGå til Brugte Biler

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bjarne Nielsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bjarne Nielsen A/SAnmeldelser